Klaar voor de zomer
alle lingerie en kleding 15% korting

Waterglide

Waterglide, het merk voor voordelige glijmiddelen op waterbasis. Waterglide® blinkt daarenboven uit door excellente glij-eigenschappen, levert veel op en is uitstekend geschikt voor een bevredigend en zorgeloos liefdesspel!

Waterglide

Glijmiddel

Waterglide® is een wateroplossend glijmiddel van hoge kwaliteit. Het product werd vervaardigd en gekeurd in Duitsland. Door zijn bijzondere, vetvrije samenstelling is het heel gemakkelijk afwasbaar en laat het geen sporen na. Waterglide® blinkt daarenboven uit door excellente glij-eigenschappen, levert veel op en is uitstekend geschikt voor een bevredigend en zorgeloos liefdesspel.

De glijmiddelen van dit Duitse merk zijn dermatologisch getest en door de optimale PH-waarde zeer vriendelijk voor de huid. Behalve voor een fijne erotische massage, zijn de producten ook uitermate geschikt voor gebruik op de intieme plekjes. De producten kunnen zonder probleem met condooms en latex kleding worden gebruikt. De glijmiddelen van Waterglide zijn vet vrij, dus geen zorgen over vlekken.